«سوپ شیلیایی به روش اردوان»

شما باید حتمن سوپ شیلیایی منو تست کنید، هر کی خورده هیچ وقت اعتراض نداشته!

روش طبخ:

آب رو جوش بیارید، نمک توش بریزید، هم بزنید، روغن کمی، فلفل و ادویه و بعد در یخچال رو باز کنید و دقیقن از یک کنار ده آیتم اولیه که دم دست تون رسید، شامل قوطی، شیشه سس، غذای مونده و میوه رو به مقدار مناسب در دیگ خالی کنید و بعد هم بزنید.

در حین طبخ یک ترانه هندی بذارید و کمی هم قر به کمر افزوده و بعد از نیم ساعت میل بفرمایید.

اینجانب مسوولیت حقوقی در خصوص محصولی که با این روش می خورید و حاصلی که دفع می کنید نخواهم داشت.

پ ن: دفعه قبل آیتم هفتم شیشه مربای بالنگ، آیتم هشتم سماق و نهم سوسیس بود.

به راحتی کار شربت سوربیتول رو کرد برام!

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s